Argenta in Davilex Bank Offline Deluxe

Mijn financiën houd ik bij in Davilex Bank Offline Deluxe (DBOD). Een prima programma, met ondersteuning voor de grootste banken in Nederland. Nu heb ik het afgelopen jaar een rekening geopend bij de Belgische bank Argenta, omdat daar de spaarrente veel hoger is dan bij de ABN AMRO. Nu is er een probleem: DBOD kan de bestanden van Argenta niet inlezen. Daarom heb ik een klein programmaatje geschreven, dat het de mutaties van Argenta omzet in het formaat van de SNS, zodat DBOD wél mijn rekening bij Argenta kan gebruiken.

Om het te gebruiken, download je de bijgevoegde bestanden. Sleep het te converteren bestand met je Argenta-mutaties op het .bat bestand. Het nieuwe bestand is in het formaat van SNS. Leef je uit met Davilex!

Argenta -> SNS 0.3

Batch-file voor Windows

Heb je klachten opmerkingen of andere wensen: post ze hier!

Update 19-02-2008

Vandaag kwam ik erachter, dat Argenta headers heeft toegevoegd aan zijn exportbestanden. Download de nieuwere versie van ConvertArgenta nu!

Argenta -> SNS 0.4

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply